Träffa mig på Internetdagarna

Den 26-27:e Oktober, alltså ganska snart, drar Internetdagarna igång. Jag ska tillsammans med Peter Forsman och Nikke Lindqvist prata om Domäner och SEO, något som garanterat blir intressant. De andra herrarna i sällskapet är lika intressanta som jag kan tänkas vara och är utan tvekan namn att lägga på minnet om du inte sedan tidigare har koll på dem. Peter jobbar åt .SE och är en av de som har riktigt bra koll på domäner, Nikke är en av de kända inom svensk sökmotoroptimering. Förutom vår session om domäner och sökmotoroptimering så kommer jag svassa runt en del och då finns det förstås tillfälle att hugga mig om det är av intresse. Vi ses på Internetdagarna. Related posts:Nikke Lindqvist och Tommy K Johannson är samma person Jag har länge misstänkt det och nu har jag till… Bloggare i Fokus: Nikke Lindqvist Nummer två i serien Bloggare i Fokus (förra var …

Related posts:

  1. Nikke Lindqvist och Tommy K Johannson är samma person Jag har länge misstänkt det och nu har jag till…
  2. Bloggare i Fokus: Nikke Lindqvist Nummer två i serien Bloggare i Fokus (förra var Christian…
  3. Hålla ordning på domäner Ett av de stora bekymren man har när man jobbar…

Nakna Sanningen