Telia Mobilt Bredband

Eftersom jag befinner mig i Sverige just nu tyckte jag det var smart att skaffa sig mobilt bredband. Eftersom jag dessutom är ganska långt norrut tänkte jag mig att det skulle vara bra med Telias täckning så jag slantade upp några hundralappar för ett mobilt bredband från Telia. Det är nog den sämsta affär jag gjort i mitt liv. Jag överdriver inte det minsta när jag berättar att jag varannan minut måste rycka ut usb-skräpet för att snabbt plugga in det igenom och koppla upp mig igen. Det kraschar nämligen ungefär var 120:e sekund. Nu har jag ju inget alternativ så Telia kan förstås ta betalt för sitt ”bredband” i alla fall och de är väl inte sådana företagare att de skäms för att inte leverera. Det är ju inte så att jag laddar ner enorma filer heller, under morgonen har jag bloggat, twittrat och skrivit en pressrelease och under …

Related posts:

  1. När internet krånglar Strax efter lunch idag la min anslutning till nätet ner…
  2. När internet krånglar Strax efter lunch idag la min anslutning till nätet ner…
  3. Comhem Bloggen kan vara ett vapen i händerna på rätt person….

Nakna Sanningen