Targeted Traffic intar Dublin

Den 24-25 augusti annordnas världens största domänkonferens, T.R.A.F.F.I.C, sin 4:e konferens för året i Dublin, Irland.

T.R.A.F.F.I.C. är domänbranschens största konferens med mer än 500 deltagare, inklusive företagsledare, investerare och experter. TRAFFIC är den största och mest framgångsrika domänkonferens i världen och syftet med T.R.A.F.F.I.C. är att föra domänägare och aggressiva, framåttänkande sponsorer tillsammans med domäninvesterare, så att var och en kan utöka sina nätverk och på så sätt skapa framgångsrika partnerskap.

Deltagarna kontrollerar tillsammans över 20 miljoner domännamn med över 50 miljoner dagliga unika besökare. Deltagarna består av en liten men oerhört kraftfull och framåttänkande grupp personer som äntligen börjar erkännas för den den kunskap de besitter. Konferensen gör det möjligt för deltagarna att interagera med personer från stora trafikmonetariseringsföretag som Google.com, Yahoo.com, Skenzo.com, DomainSponsor.com etc.

Ett annan event på TRAFFIC i Dublin är den såkallade Test Tracken. Här pitchar entreprenörer sina affärsidéer till riktiga investerare i ett försök att få riktiga pengar. Om du vill presentera ditt företag så kan du ansöka om på denna länk: http://targetedtraffic.com/test-track.php.

Traffic är konferensen där domänindustrin startade och man kan som deltagare förvänta sig:

● Tips och tricks från de bästa hjärnorna i branschen
● Ett fantastiskt tillfälle för nätverkande med de största och de bästa
● Köp och sälj domäner på en av världens ledande live domän auktioner
● Nya kunskaper som gör det möjligt att stanna på toppen i den ständigt föränderliga domänindustrin
● Samverkan med en rad nischade utställare som kan öka din omsättning radikalt
● Och naturligtvis, den exklusiva T.R.A.F.F.I.C. festen, packad med mer punsch än någonsin!

Om du är intresserad av att delta i TRAFFIC Dublin den 24-25 augusti på The Shelbourne i Dublin, besök http://targetedtraffic.com/dublin/registration-pricing.php och anmäl dig till konferensen i dag!

Alla biljetter inkluderar:

Fullständig tillgång till showen: mässan, paneldebatter, live auktion och T.R.A.F.F.I.C. festen.
4-rätters lunch varje dag
2 kvällsaktiviteter (24th/25th)