Flintstones 50 år

30 September 1960 gick första avsnittet av Flintstones på TV, alltså hela 50 år sedan idag. Trots mina måttliga 34 år på jorden lyckades jag och hela min generation också växa upp med Flintstones trots att när jag var i tv-åldern var Fred och Wilma redan ur tonåren. Google tycker precis som jag att det är något värt att fira och gör det på sedvanligt vis med en ny Doodle. Vi har ju på senare tid vant oss vid interaktiva och spännande Doodles men den här är tillbaka till grundidén en klickbar bild som leder till sökresultatet för just Flintstones. Jag måste säga att jag tycker att den här är väldigt tilltalande och en av mina favoritdoodles. Ett Flinstonesklipp från Youtube Tyckte att det passade med Flintstones i Happy Anniversary. Related posts:En gräns på Twitter Jag upplever att jag nått en gräns på Twitter. Jag… PR PR är svårt, riktigt …

Related posts:

  1. En gräns på Twitter Jag upplever att jag nått en gräns på Twitter. Jag…
  2. PR PR är svårt, riktigt svårt och särskilt för en amatör…
  3. Liza Marklund.. Liza Marklund är ett forumtroll. Senaste datan hon har hittat…

Nakna Sanningen