Blondinbella vs Veckans Affärer & Emanuel Sidea

Jag måste skriva en bloggpost där jag ger mig in i getingboet igen. Jag har flera gånger lovat mig själv att inte sticka in huvudet här men jag måste nosa på ämnet igen. Blondinbella > Veckans Affärer Sofia Mirjamsdotter reagerade i en krönika i Metro på att Emanuel Sidea en av Veckans Affärers ”journalister” twittrat: Jo, Blondibella tjänar pengar. Det gör också prostituerade 20-åringar. Respekt?! Sofia har ju förstås sin syn på världen (som jag för övrigt inte alls delar) och drar slutsatsen att det är anledningen till att Isabella och andra kvinnor figurerar så lite på Veckans Affärers framsida. Jag är inte helt och hållet övertygad om det, det kan finnas många andra anledningar som t ex att en omsättning kring 5 miljoner knappast är intressant på ett riksplan. Det gör inte Emanuel Sidea mindre grislik förstås.  Dessutom har jag redan förklarat det här i min artikel om hans …

Related posts:

 1. Emanuel Sidea Emanuel Sidea, en någorlunda kass journalist på Veckans Affärer twittrade…
 2. Veckans blogg Skulle vilja passa på att tipsa om bloggtidningens tävling Veckans…
 3. Veckans komiska händelse – Sunday Service Jag sitter i hettan på balkongen, klockan är 8 på…

Nakna Sanningen

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • StumbleUpon